PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Wednesday, June 14, 2017

GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017

STICKY POST

Assalamualaikum wbt dan selamat bercuti semua.

Selamat berpuasa semua.

Seperti tahun-tahun sebelum ni Syeeda akan buat giveaway kad raya. Sebabnya Syeeda suka tengok dan beli kad raya tapi tak tau nak pos kat sapa. Lagipun kad raya semakin dilupakan sekarang sebab macam-macam teknologi dah ada kan menggantikan kad raya. 

Oleh sebab itulah Syeeda nak sangat buat giveaway kad raya ni. Syeeda nak mencari 15 orang yang bertuah untuk dapat kad raya dari Syeeda. Kalau penyertaan melebihi 50, Syeeda akan tambah lagi kad raya ok. Kalau penyertaan hanya 10 orang pun Syeeda tetap akan teruskan GA ni ok, jangan risau. Heee




Syarat penyertaan :-
  • Beralamat di Malaysia
  • Follow blog Syeeda 
  • Buat satu entry bertajuk "GIVEAWAY KAD RAYA SS 2017"
  • Dalam entry tersebut, letakkan banner di atas dan link kan ke entry ini
  • Tinggal URL entry korang di ruangan komen entry ini taw.

Tempoh giveway :-
10 Jun 2017 - 14 Jun 2017, jam 11.59 pm.

Semakan link penyertaan boleh akan dibuat dari masa ke masa ok. 16hb atau paling lewat 17hb Syeeda akan umum pemenang taw.

Mai pakat-pakat join na.

Terima kasih. Salam Ramadhan.

18 comments:

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

JAMIL HASHIM said...

SALAM RAMADHAN

JM JOIN

https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017-14jun20172359.html

Sya Nissa said...

http://queensyanis.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

AL Official said...

http://diarialialiyana.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Syah BaNu said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Ruqaiyah Amanina said...

Assalam, sy join ye :)

http://www.naniena.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

JEMPUT JOIN SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY NANIENA.COM JUGAK :)

Cik Kejupenyet said...

Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Farah Wahidah said...

join~
http://fws00blog.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Mia Liana said...

joinnnn

http://www.mialiana.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Zafirah Aidah said...

http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Fatini Irdina said...

saya join hehehe

http://letsliveourlive.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

faizzahamir said...

Join..

http://faizzahamir.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Hazrina Halim said...

join sini

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Shahida Halim said...

join sini

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

nadia md radzi said...

salam ramadan 18
saya join..
http://aimanziyad.blogspot.com/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Fa Tin said...

saya join =)
http://fatinun.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Join here
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-ss-2017.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...