PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Friday, October 24, 2014

Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?



Assalamualaikum W.B.T

Yeah!!.. Hari ini Cik Yana dengan sukacitanya melancar satu segmen yang bertajuk Segmen : Anda Berasal Daripada Mana?. Segmen ini bertujuan untuk merapatkan lagi ukhwah antara blogger di seluruh Malaysia.. Segmen ini blogger baru ke blogger lama ke boleh join jangan malu-malu.. 

Syarat-syaratnya:
  • Pertama follow blog Cik Yana, Twitter Cik Yana, fanpage Cik Yana dan Instagram Cik Yana
  • Kedua, letak tajuk Segmen: Anda Berasal Daripada Mana?
  • Letakkan bendera asal negeri anda dan letakkan ayat Saya Orang........ 
  • Copy code dibawah dan paste kan dalam entri anda dan publish.
  • Segmen ini akan bermula pada hari ini 22 Oktober 2014 hingga 31 Disember 2014 pukul (11.59 PM).
 So apa lagi jom join ramai-ramai.. Ajak kawan-kawan korang.. 

Senang kan.

**************


Saya Orang Pulau Pinang.





Thursday, October 9, 2014

Tudung Aidijuma

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah masih dapat melaksanakan tugas hari ini. Dah berapa hari tak update tak senang duduk dibuatnya. Nak jugak update walaupun takdak lappy dah sekarang. Terasa macam nak angkat lappy baru pun ado. Susahnya nak buat kerja bila tak ada lappy.

Ok balik pada cerita tudung AJ ni. Dua tiga hari lagi nak raya haritu, tangan ni dok gatai search tudung AJ. Sejak beli Tudung AJ yang PERTAMA kat Sunway Carnival Mall dulu sampai la tak beli-beli dah. Search punya search tudia punya cantik tudung AJ white label yang corak batik tu.. Pulun cari stok sebab kebanyakan dah habis. Tak kisah la mahal sikit janji dapat beli satu. Yela sebab dah jatuhcinta kan..huhu

Akhirnya dapat jugak. Petang raya pertama siap bank in duit. Dan akhirnya kelmarin selamat sampai kat tangan Syeeda. Puas hati sangat.. dan tangan ni semakin gatal nak search lagi tudung AJ konon nak wat collection. Sekarang dok cari yang oldseason kalau-kalau ada gtaw na.. 

cantik sangat..

#aidijumalover dah kiter sekarang. (^_*)

P/S : Terlepas AJ Pink Eiffel RedLabel.. Kalau di restock alangkah bahagianya...


Friday, October 3, 2014

Salam Aidiladha

ASSALAMUALAIKUM

Aura raya dah mula terasa. Tapi tak adalah buat kuih cuma ketupat daun palas saja hidangan wajib. Rumah pun tak berkemas lagi. Hari ni jugak saudara-saudara kita yang menunaikan haji akan melaksanakan Wukuf.

Cuti pun dua hari saja. Huhu Jadilah daripada tak cuti langsung kan. Yang akan balik kampung tu, berhati-hati di jalan raya.


#selamatharirayaaidiladha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...