PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, September 9, 2014

CABARAN 30 HARI : Hari 8: 5 Lagu Cinta Kegemaran Anda

ASSALAMUALAIKUM

Ligan laju-laju.. Sampai jugak tang cabaran hari ke 8. Lagu cinta kegemaran? Syeeda sebenarnya suka layan lagu jiwang 80an,90an tu.. tapi lagu baru pun layan la jugak yang best-best didengar tu.. Kadang-kadang lagu yang kita suka dengar ni ada kena mengena dengan diri kita kan.. hii



Oklah ni antara lagu hat Syeeda suka dengaq..

Scorr - Bila Hati Dah Sayang

Salahkah - Hafiz dan Rossa

BPR - Dari Sinar Mata

Di Pintu Syurga - Dayang Nurfaizah

Dadali - Disaat Aku Menyintaimu


Itu antaranya lagu yang Syeeda suka dengaq la.. Tapi banyak lagi kalau nak list kat sini.. Takpa yang lain kita simpan dulu.. Tapi kalau lagu rock jiwang 80an dgn 90an memang layan la..hii

tamat #cabaran30hari #kelabbloggerbenashaari #day8



3 comments:

LYAfrina said...

salahkah yang paling best bagi lya... terbayang abg jebat..hehe

LYAfrina said...

salahkah yang paling best bagi lya... terbayang abg jebat..hehe

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal pun suka lagu BPR tu ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...