PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Wednesday, September 25, 2013

Apa Maksudnya?


Assalamualaikum

Pagi ni mula isi online untuk penyeteman surat cara di laman web LHDN. Ini untuk satu loan bank oleh seorang klien. Biasalah budak ni baru belajar kan..huhu merangkak-rangkak juga nak isi online form ni..

Semua dah isi ok, send. Tapi satu ja yang sampai sekarang tak tahu maksudnya, apa itu PRINSIPAL dan SUBSIDIARI erk? Sebab dalam online form tadi ada suruh nyatakan dua benda alah ni, saya tak tahu pulak nasiblah bos dah bagi guideline kelmarin, saya cuma isi ja.

Boleh tak terangkan sat apa tu PRINSIPAL dan SUBSIDIARI
(*_^) serius masih blur dengan dua perkataan ni..huhu


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...