PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Tuesday, June 11, 2013

Bersopan Sikit Cakap tu..

Assalamualaikum

Mood kerja sudah lari berterabur. Sakit hati pun ada, tapi apapun kena banyak bersabar la kan. Bukan apa tadi Syeeda call client nak beritahu tarikh untuk kes dia. Kita ni cakap dengan penuh berbudi bahasa, dia pulak? Mak ai bikin sakit kepalaku. Berdesing!

Dapat tarikh lambat dan pulak dalam bulan puasa. Ada masalah ke bang? Berapa kali dah mau tangguh daa. Bersyukur la sikit. Bukan cik sorang je yang ada kes, berlambak-lambak kes nak kena settle, ikut giliran la. Pening kepala dibuatnya. Report dekat bos nanti..huahua.

Sebenarnya tak kisah pun kalau dia cakap nak tukar tarikh..eheee. Tapi cara cakap tu kasaq baq hang. Berdesingnya terasa sehingga kini kot..huhu Sabor jela. Yela cara kita cakap pun boleh mempengaruhi perasaan orang lain tau. Jadi kenalah jaga nada suara tu. 


Jangan lupa join SIMPLE GA BY SYEEDA SANIEY

p/s : Bercakap sopan amalan mulia.. (^_*)

Wasalam


3 comments:

heirizalieyana said...

sabar je syeeda

Mysara Ab Rahman said...

bla kte berckap, nada suara kte tu kne jaga sbb org mudah trase dr nada kte..

Syeeda said...

memang dah sabor ni..hii xpandai nak marah2 org.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...