PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Sunday, June 24, 2012

Pemilihan Semula PEMENANG GA SUKA-SUKA


Assalamualaikum
dah berbulan2 meninggalkan dunia blog yg sangat2 best ni..hii
Maaf dipinta wat semua peserta GA kerna lambat announce pemenang aritu


Malam ni Syeeda nak wat pemilihan semula 
PEMENANG GA SUKA-SUKA
sebab tak dapat details from 3 winner aritu.
hadiahnya dah lama Syeeda simpan
Harap dapat respon naa

Masih ingat banner ni?
Hii 
ok jom kita ushar winner bertuah malam ni

Sila semak nama korang kat







okess
siap
Boleh emailkan nama, alamat, no fon
ke
nursyeda89@gmail.com
atau
Facebook syeeda

Mohon segera ye sebelum 26hb Jun.
TAHNIAH

dan
Mohon maaf atas kesulitan yg berlaku
(^_*)

Wasalam



Thursday, June 21, 2012

3 Idiots yang P.A.N.D.A.I


Assalamualaikum
exam seterusnya 26hb, so rehat-rehatkan minda dulu.
Malam ni Syeeda layan cite 
3 IDIOTs


Sinopsis:
Dua sahabat berangkat untuk mencari kawan mereka yang hilang. Dalam perjalanannya, mereka menghadapi sebuah pertaruhan lama yang sudah mereka lupakan, sebuah acara pernikahan yang harus mereka datangi dan acara pemakaman yang berakhir tak karuan.

Saat mereka berangkat menuju tempat berbahaya, suatu perjalanan lain dimulai: yakni perjalanan pribadi mereka mengarungi kenangan dan kisah tentang kawan mereka - Rancho (Aamir Khan) dengan cara berpikir beda dari masyarakat luas - yang dengan caranya tersendiri telah menyentuh dan mengubah kehidupan mereka.

SUMBER:
Sinopsis Box Office

Walaupun tajuk dia dah mencerminkan persepsi penonton tentang 3 watak
utama yang bodoh, namun disebalikcermin itu tersirat sejuta tafsiran yang kita sendiri perlu tafsirkan.
Kan kan

Walaupun ada adegan2 yg brapa sedap mata memandang, tapi Syeeda dapat banyak
pengajaran dari filem ni.
Tentang kehidupan, persahabatan, kecemerlangan...
Filem yg cukup memberi kesan kepada Syeeda.
Banyak tol pengajaran yg Syeeda dapat.

Bagi yang belum menonton Filem ni,
ayuh cepat..hii

wasalam



Setiap Pertemuan Pasti Ada Perpisahan

Assalamualaikum

dah lama Syeeda membiarkan blog ni bersarang. 
Sekarang ni bleh la kemas2 balik sayangs Syeeda ni. Siap cat baru lagi..hii

Hari ni exam Pengurusan Prestasi Pekerja.
Soklan yang agak mencabar jugak. Mana taknya satu soklan 2 ada yg 20 markah.
Aduhai naik kebas tangan dok menggoreng.
Apapun dah buat yang terbaik, kita doa moga2 dapat result yg ok tau.

Tinggal 1 je lagi paper Pengurusan Perubahan 26hb ni.
Lepas tu masing-masing akan bawa haluan masing2 dengan persediaan untuk praktikal 
pulak 4 bulan.
Sorang demi sorang kawan dah pun meninggalkan bumi Sintok
yg dah dihuni 3 tahun lamanya.

Entah bila dapat jumpa n bergelak ketawa lagi mcm dulu
Lepas ni masing2 dah sibok
Harap-harap kita dapat jumpa lagi erk pas ni
sedey la plak.. T_T

Apapun
SETIAP PERTEMUAN TU PASTI AKN TERJADI PERPISAHAN


Tabahkan hati dan teruskan berjuang di muka bumi
Allah s.w.t
ini.
wallahualam

Wasalam


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...