PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Wednesday, January 25, 2012

Jam Unik


Assalamualaikum
"Masa Itu Emas"
Jadi kena selalu la tengok jam.. tapi bila tengok jam2 unik ni apa korang rasa

Macam mana nak tau pukol brape skunk?????

\
So unique..angka bersepah -sepah

Unik unik... lekat ja bongkah angka kat dinding rumah

ok la...

sesuai utk budak sekolah..tengok jam ingat kerja sekolah

Jam pokok pun ada

KREDIT
Mak Cik Google

Wassalam

Saturday, January 14, 2012

JOM TRY: Jawapan Ujian Psikologi


Assalamualaikum
dah susun? ni jawapan korang

Selepas anda buat keputusan, anda boleh lihat jawapan di bawah. Setiap keputusan menunjukkan kepentingan kita dalam kehidupan.

1.telefon simbolik kepada kerja/kerjaya anda
2.bayi simbolik kepada keluarga anda
3.orang yang datang ke rumah simbolik kepada kawan-kawan
4.baju-baju simbolik kepada kehidupan seksual 
5.air melimpah simbolik kepada duit/harta benda/kekayaan
Wasalam

JOM TRY: Ujian Psikologi



Assalamualaikum
malam ni jom uji psikologi korang

Suatu hari anda di rumah, berlaku 5 perkara serentak yang perlu anda ambil perhatian iaitu:

1.Telefon berbunyi 
2.Bayi anda tiba-tiba menangis
3.Seseorang mengetuk pintu rumah/loceng rumah anda berbunyi 

4.Tiba-tiba hujan hendak turun dengan lebat dan ada baju kering di ampaian
5.Air yang anda tadah di dapur melimpah 



Susunkan apa yang anda akan buat dahulu mengikut turutan. 

Ok dah susun?

UNTUK JAWAPAN KORANG


v
v
v
v


TEKAN SINI


amacam ?
hii
ok selamat berhujung minggu
wasalam


Masanya Dah Tiba

Assalamualaikum
selamat malam sahabat2
wah dah agak bersarang blog syeeda ni
xda entry baru kan?

syeeda baru habis exam semester, 6 subjek semuanya:
*Perkembangan Kerjaya
*Statistik Gunaan
*Perundingan
*Pengantar Psikologi
*Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan 2
*Sistem Maklumat Sumber Manusia

agak mencabar jugak semua paper ni..harap2 dapat result yg ok.AMIN

So skrg masanya untuk packing2 barang pulok..
adoi ni yg malas ni..hii
nak kena masukkan semua barang dlm kotak dan angkat turun ke pantry
boleh kurus ni..hii

ok.hujan yg mencurah turun di bumi Sintok meyebabkan mata syeeda ni mula nak terpejam
 ok wasalam

p/s: Ngah layan drama


Wednesday, January 11, 2012

GADIS BLOGGER KZNABIHAH BOUTIQUE

Assalamualaikum
syeeda datang join
sebenarnya dah lama nak join, tapi disebabkan jadual padat


EffaStorage
JOM KLIK BANNER SAMA-SAMA

jom join sekali

selain boleh join contest ni, syeeda selalu jugak datang melawat 
KZNABIHAH 
syeeda suka tengok pakaian kat sini
insyaAllah nanti syeeda datang memborong pulak
yg terbaru skirt ni, 
like like like


nak? jom TEKAN SINI

Sebab apa syeeda nak jadi gadis blogger kznabihah?
sebab suka la..hii sebab syeeda suka sangat la terjah blog kznabihah
lagipun syeeda tak pandai nak bergaya sangat, blog kznabihah jadi sumber inspirasi gitu

muka malu2 arnab..
kan dah cakap syeeda xpandai bergaya..hii


first time try pakai shawl..ok x?huhu

ni gambar ala2 retro gitu..

kalau ada kesempatan 
jom la jengok kznabihah
macam2 ada tau
kami habaq hampa, tak myesai punya
hii

semoga ada rezeki syeeda kali ni Amin



buat KZNABIHAH
semoga sentiasa sukses dalam perniagaan anda. 



wassalam




Monday, January 9, 2012

BILE SENYOM KENYIT MATE a.k.a. 400

Assalamualaikum
pagi ni dah masuk 9 Jan 2012
kejap ja masa berlaku

entry pagi buta ni khas untuk



Sapa dia nie?

cik adik kita ni tuan empunya blog
BILE SENYOM KENYIT MATE

jom terjah blognye

TAHNIAH!!
Anda follower syeeda yang ke 400
terima kasih jugak sudi join GA syeeda 
gud luck
(*-*)

p/s: satu hari, dua paper exam. Tak perlu kata apa-apa



Sunday, January 1, 2012

Dato' Siti Jadi Madonna

Assalamualaikum
exam week, so takde idea nak update sebab kepala otak ni dah bersarang dengan nota2 yg dibaca
so, update ini je utk korang..
hope enjoy ye

materialgirl

minnie
ala comelnya pakai reben tu..hii

rain

SitiMadonna

CREDIT TO:

p/s: Gud Luck for Your Exam..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...